از همان ابتداي خلقت بودهاند افرادي که به هر طريقي دوست داشتند افکار خود را بر جهان حاکم کنند و در اين راستا از هيچ تلاشي دريغ نکرده و با توسل به شمشير، جنگ و خونريزي به نيات شوم خود دست مييافتند، ولي...
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»- حنانه حسيني؛ مقام معظم رهبري نيز طي چند سال گذشته همواره بر روي مقاوم سازي جوانان از لحاظ سايبري و رواني-فرهنگي تاکيد فرموده اند؛ چراکه اگر دشمنان يک کشور بتوانند افکار جوانان و کودکان را تصاحب کند، عملا آن کشور را تصاحب کرده اند، ولي خوشبختانه با دورانديشي و آينده نگري حاکم مقتدر ايران زمين، همواره آمريکا و ديگر کشورهاي مغضوب و ستمگر در اين حوزه با شکست مواجه شده اند.
غرب، براي اعمال کنترل بر روي کشورهاي ديگر، زنان و مادران آينده آن را نشانه رفته است؛ چراکه زنان به راحتي مي توانند مردان و کودکان را به منش و راه خود دعوت و ترغيب کرده و طبيعتا به تغيير جامعه دامن بزنند.
تمايل به زيبايي، ظرافت و احساسات سرشار، از جمله خصلت هاي طبيعي زنان و دختران است که به راحتي مي توان به سان يک اسلحه قوي از آن سوءاستفاده کرده و با ابزارهاي جذاب و فريبنده اين احساسات پاک را به هر منجلابي سوق داد.
و اما باربي...
قبل از جنگ جهاني، در کشور آلمان زني فاسد و بدنام به نام «لي لي» وجود داشت که محبوب تمام افراد لاابالي بود. در اوايل سال 1929 يک کارخانه عروسک سازي آلمان در اقدام به توليد عروسکي شبيه به لي لي کرد که مورد استقبال همه مردم قرار گرفت و حتي به برخي کشورهاي کمونيستي و اروپاي شرقي صادر شد ولي با اتفاقات جنگ جهاني اول و بعد از آن جنگ جهاني دوم لي لي براي هميشه از تاريخ آلمان محو شد.
در اوايل سال 1945 با فتح اروپا توسط کشور سرمايه دار آمريکا، يک سرمايه دار لهستاني الاصل (يهودي) به نام خانم Root handle که در آمريکا کارخانه قاب عکس سازي داشت به اروپا سفر کرد. وي علاقه عجيبي به قاب کردن عکس هاي مبتذل داشت به همين خاطر با سفر به تمام نقاط جهان سعي در گرفتن عکس عريان زنان زيبا مي کرد. هندل با سفر به آلمان از بيوگرافي لي لي با خبر شده و با اقدامات مختلفي از جمله چاپ عکس هاي او در ليوان هاي مشروب و پشت کارت هاي پاسور و...او را دوباره زنده کرد و در سال 1959 اقدام به ساخت عروسک لي لي کرده و در سال 1960 نام اين عروسک را از لي لي به باربي تغيير داد.
کمپاني توليد کننده باربي همواره همراه اين عروسک فاسد و شوم بروشورهاي متنوعي چاپ و توزيع مي کرد که در آن جملاتي از قبيل: «من هرگز ازدواج نخواهم کرد چون ازدواج مرا از پيشرفت باز مي دارد» نوشته شده بود. البته پس از چند هفته دوست باربي از جنس مخالف وارد بازار مي شود و هندل نام پسر شريکش (KEN )را بر روي دوست باربي نهاد، از اين به بعد باربي و کن در کنار هم، دست در دست و در حال بوسيدن هم به بازار آمدند.
باربي يک زن تمام عيار است نه کودک
ظرافت خاصي که در طراحي باربي استفاده شده است اجازه نمي دهد حس زنانگي باربي در اولين لحظه به انسان القا شود، شايد به همين دليل است که والدين بدون هيچ عذاب وجداني آن را براي کودکان دلبندشان تهيه مي کنند، ولي به مرور زمان اين زن 20 ساله آمريکايي، کودک را به رفتارها و پوشش هاي زنانه ترغيب مي کند.
لباس هاي ظريف، خوش رنگ و خوش دوخت باربي محصول هنر و دستان بزرگترين طراحان لباس دنياست كه در اين كمپاني گرد هم آمده اند. هيچ عروسكي تا به حال به اندازه باربي لباس متنوع، زيبا و اشرافي به تن نكرده و اين تنها اختصاص به دختري دارد كه نماينده فرهنگ آمريكايي و نمايشگر يك زن تمام عيار آمريكايي است.
دکتر عباسي در کتاب جنگ جهاني چهارم از آمار بالاي سوء هاضمه دختران 24 تا 25 ساله آمريکايي مي گويد که در تحقيق هاي صورت گرفته توسط خود آمريکاييان، دليل آن تلاش براي ايجاد شباهت بين خود و باربي مطرح شده است که البته تلاشي بي مورد محسوب مي شود؛ چراکه اندام باربي کاملا ساختگي بوده و دست يابي به آن اندام لااقل ملزم به انجام اعمال جراحي مي باشد.
باربي و تهاجم فرهنگي
عريان گرايي، اشرافي گرايي و مصرف گرايي سه مولفه اصلي لباس هاي باربي است؛ لباس هايي كه زرق و برق خيره كننده اش، جلوه شهواني اندام باربي را مضاعف مي كند. گفتني است طي ساليان گذشته، باربي بيش از ??? بار در نقش ها و شخصيت هاي متفاوت عرضه شده است از آن جمله: پرستار، افسر پليس، آموزگار، پزشک، دندانپزشک، دامپزشک، خواننده موسيقي راک، ژيمناست، کارآگاه، تروريست، افسر نيروي دريايي، افسر خلبان، مهماندار هواپيما، دزد، گدا و… که اين شخصيت پردازي ها، براي کارکردهاي تربيتي اين عروسک است.
چندي پس از دوستي باربي و کن، باربي حامله روانه بازار جهاني شد که در بروشور همراه او نوشته بود: «باربي با شکم برآمده روبه آسمان مي کند و مي گويد: خدايا نمي دانم اين بچه داخل شکم من از کدام دوستان من است.» حالا باربي اشاره به آموزش نحوه به دنيا آوردن بچه مي کند و مي گويد اگر نخواستيد، به اين روش بچه از بين مي رود (اشاره به سقط جنين) در انتها چند دختر با اندام شبيه باربي، باربي را دوره کرده اند و با هم مي گويند: ما همه دختران دنيا از باربي متشکريم که حل مشکلاتمان را به ما ياد مي دهد.
سرمايه داران آمريکايي با مشاهده ميزان تاثير باربي در بين آمريکاييان به خصوص دختران و زنان آمريکايي اقدام به توليد انواع و اقسام کالا و مصنوعات با عکس باربي مي کنند که هرساله به روز رساني مي شود. چندي نمي گذرد سالن هاي بدن سازي مخصوص بانوان با عکس بزرگ از هيکل باربي و با شعار ما همه شما را مثل باربي مي کنيم در آمريکا و بالطبع در اکثر کشورها شروع به كار مي كنند.
يكي ديگر از كاركردهاي باربي تهييج سربازان آمريكايي با پوشيدن يونيفرم نظامي و به دست گرفتن اسلحه آمريكايي است. اين بار باربي وظيفه دارد افكار عمومي جوانان را با مقاصد جنگ طلبانه طراحانش همراه كند. در طول جنگ عراق و آمريكا در سال 1990 عروسك باربي با پوشش نظامي آمريكايي به تهييج افكار عمومي پرداخت. پس از واقعه يازده سپتامبر نيز باربي با پوشيدن يونيفرم نيروهاي نظامي ضد تروريست با ايفاي نقش جديد خود به تهييج افكار عمومي پرداخت، تيتر آگهي تبليغاتي باربي براي نبرد ضد تروريست اين بود: باربي- روح آمريكايي.
يقينا يکي از اين اهداف، هجوم به مرزهاي جغرافيايي و فرهنگي کشورهاي شرقي و علي الخصوص اسلامي است. طراحي و ساخت عروسک هاي باربي با يونيفرم هاي ارتش آمريکا در هنگام هجوم اين کشور به عراق مصداق بارزي بر صحت اين مطلب است.
دقت در پديده عروسک باربي و تاثيرگذاري آن در طول بيش از نيم قرن هر انسان خردمندي را به تامل وامي دارد که چگونه يک عروسک مي تواند اين همه تاثيرات مخرب فرهنگي، اجتماعي، رواني داشته باشد و چه ماهرانه توانسته از غفلت ميليون ها انسان سوء استفاده کرده و در قلعه ي ذهن آن ها خانه کند. در همين راستا يکي از کارشناسان به زيبايي تعبير نموده که «باربي اسب تروا است.»
به همين جهت احساس نياز شديد مي شود تا در مقابل چنين پديده هايي بايستيم و يا در مقابل، خودالگوساي هايي را نه تنها براي حفظ فرهنگ ايراني اسلامي خود بلکه در جهت صادرات اين فرهنگ انجام دهيم که در اين راستا توليد عروسک ملي ايراني دارا و سارا بازتاب نسبتا خوبي داشته است. باشد تا با تکيه به سخنان مقام معظم رهبري و ظهور حضرت مهدي (عج) فرهنگ اسلامي، فرهنگ حاکم و مطلق بر جهان شود.